Febo heeft de eerste drive through geopend in Nederland

Heb jij na de wedstrijd ook altijd zo’n zin in een vette hap? Wij in ieder geval wel en dus maken we na de wedstrijd regelmatig een pitstop bij de dichtstbijzijnde McDrive. Vanaf nu komt daar waarschijnlijk een adresje bij: de Febo Drive. Daar kan je vanaf nu gewoon een frietje, frikandel met of kaassoufflé van achter het stuur bestellen.

De Febo Drive werkt, net zoals de andere bekende drive through’s, heel eenvoudig: je komt aanrijden bij een lichtgevende display waarop je het menu kunt checken, je bestelt door de praatpaal en rijdt daarna door om te betalen en je snack op te pikken. In no time zit jij weer op de weg om je teammaten, zonder honger, bij de club af te zetten.

Wow!!!! #febo #febodrive #2016 #innovation #vakmanschap

Een foto die is geplaatst door Carmen Felix (@carmenfelix) op

Febo kondigde de komst van hun drive-thru al in mei 2016 aan en op 10 december konden de eerste klanten daadwerkelijk bediend worden. De eerste Febo Drive van Nederland is te vinden in Oostzaan, op een industrieterrein in de buurt van Amsterdam. Waarom die plek? Omdat het dichtbij twee behoorlijk drukke snelwegen ligt, zo vertelde Dennis de Borst (eigenaar).

Hieronder vind je de exacte locatie. Kun je ‘m direct in je navi zetten. Of er meer Febo Drive’s gaan komen is nog onduidelijk. We achten de kans heel groot, mocht dit een succes worden. Met wie ga jij na de wedstrijd een kroketje halen?

Leestip: Dit zijn de 6 meest herkenbare tussenstops voor en na een uitwedstrijd