Fernando Gago had een ongelofelijke reactie na afscheuren van kniebanden

Wij Nederlanders hebben de moed op het WK 2018 al opgegeven, maar ook bij Argentinië gaat het slecht. Afgelopen vrijdagnacht speelden ze tegen Peru en dat duel eindigde in 0-0, waardoor Messi & co nu op de zesde plek staan. Het grootste drama was echter voor Fernando Gago. De middenvelder van Boca maakte na 2 jaar zijn terugkeer bij de selectie, maar scheurde 3 minuten nadat hij het veld op kwam zijn voorste kruisband en binnenste knieband af.

Zware blessure Gago

Het was de 61e minuut toen hij Banega verving en op dat moment stond het dus 0-0. Argentinië moest deze wedstrijd eigenlijk winnen, maar het liep moeizaam. Gago wilde hoe dan ook helpen, maar na 3 minuten ging het dus mis. Nu is er echter een video die aantoont hoe ver Gago wil gaan om zijn land te helpen en natuurlijk ook om zelf eindelijk weer eens in het wit met blauw te voetballen. Ondanks dat de medische staf hem al verteld dat zijn knie kapot is wil hij hoe dan ook doorgaan.

Very interested to get your opinions on the @fergago5oficial ACL injury – should the medical staff have taken charge to protect his career or should it be up to the player? • Dm for video credit • Www.matchfitconditioning.com⠀ ⠀ @sportbible @_amrgamal @prodirectsoccer @fernandinho @amr_elsolia14 @tarasov23 @febrihariyadi13 @yutonagatomo55 @stefanolilipaly @tobinheath @andikvermansah @gps_soccerassassins @ashlynharris24 @dominguezcecilio @marceloguedesfilho @tblackett24 @cleitonsilva23 ⠀ #matchfit #performance #stamina #endurance #energy #weightloss #fun #fit #fitspo #gameday #win #motivation #coach #personaltrainer #coaching #athletictrainer #trainingday #preparations #personaltrainers #athletictraining #lifestyle #exercise #strength #footballconditioning #soccerconditioning #fitnessmotivation #soccerfitness #footballfitness

Een bericht gedeeld door Matchfit Conditioning™ (@matchfit_conditioning) op

De medische staf laat ‘m het veld op gaan, maar een paar minuten later geeft hij toch op vanwege de pijn. Je kunt je sowieso afvragen of Gago en ook de medische staf hem terug het veld op moesten laten gaan, maar de wilskracht is bewonderenswaardig.

Het moge in ieder geval duidelijk zijn dat Gago weer een lange revalidatie staat te wachten. Heb jij ook wel eens een langdurige blessure gehad? Dit zijn 5 tips om door die zware periode heen te komen.