Landskampioen Feyenoord presenteert het nieuw thuistenue

Afgelopen seizoen kwam er een einde aan het lange wachten. Feyenoord werd eindelijk weer kampioen en dat wil zeggen dat ze volgend seizoen zeker Champions League spelen. De Champions League hymne in de Kuip, dat moet episch worden. Dat zijn bijna alle wedstrijden in de Kuip overigens. Die thuiswedstrijden gaan ze in dit nieuwe thuistenue doen, gemaakt door adidas. Heel nice.

Feyenoord thuistenue 2017/2018

Natuurlijk zien we het iconische Feyenoord design weer met het half om half rood en wit. Over de schouders lopen drie witte adidas strepen en rond de nek is een zwarte kraag toegevoegd wat voor een mooi contrast zorgt. De uiteindes van de mouwen hebben tegenovergestelde kleuren gekregen, wat dat Feyenoord gevoel extra versterkt. Het is overigens ook het eerste thuistenue met Qurrent als hoofdsponsor en dat ziet er helemaal niet slecht uit.

Verder wordt het tenue gecompleteerd door een zwarte broekje en zwarte sokken, beiden met rode details. Het nieuwe Feyenoord thuistenue is vanaf 1 juli hier verkrijgbaar.

Geen fan van Feyenoord en heb je meer met Ajax of PSV? Hier vind je de nieuwe Ajax tenues en hier vind je de nieuwe PSV tenues.