FIFA 18 carrière modus: gelekte video laat gruwelijke update zien

Gisteren schreven we al een artikel over 7 veranderingen in FIFA 18 career mode die fans van FIFA graag zouden zien en het lijkt wel alsof de gebeden gehoord zijn. Twee van die punten waren namelijk gericht op transfers en presentatie en in een gelekte video zien we dat EA Sports precies op die gebieden een dikke update heeft gegeven aan FIFA 18 career mode. Ook EA heeft dus ingezien dat de carrière modus wat extra aandacht verdiende nadat de prioriteiten vooral naar Ultimate Team en The Journey gingen.

FIFA 18 Carrière-mode update

Wanneer je bij FIFA 18 een speler wilt kopen of verkopen zul je als manager echt aan de onderhandelingstafel gaan zitten om met de directeur van de andere club, zaakwaarnemer en speler te praten over de transfer. De vormgeving is vergelijkbaar met die van The Journey, waar je een aantal antwoordmogelijkheden hebt. Daarnaast kun je bij in- en uitgaande transfers clausules toevoegen aan het contract en kun je doorverkoop-percentages afdwingen. Hieronder zie je middels een video en afbeeldingen hoe het eruit komt te zien.

Als de onderhandelingen met de club naar wens zijn verlopen kun je gaan onderhandelen met de speler over het contract.

Is het gelukt de speler binnen te hengelen? Dan zie je in het hoofdmenu een heuse presentatie van de kersverse speler. Heel nice!

Aangezien er nog niet heel veel meer bekend is over de nieuwe carrière-modus zou het dus zomaar kunnen dat er nog veel meer nieuws staat te gebeuren. Wij zijn in ieder geval al blij met deze update en hopen eigenlijk nog op meer veranderingen. Dit zijn de 7 veranderingen die de fans graag zouden zien, zodat de carrière modus weer echt de moeite waard wordt om te spelen.