Met deze FIFA 18 ‘cheat’ kun je onbeperkt geld verdienen bij carrière modus

EA Sports heeft bij FIFA 18 eindelijk weer wat extra moeite gestoken in de carrière modus en voor ons, en waarschijnlijk vele anderen, was dat een reden om meteen een carrière te starten. Om wat uitdaging in de carrière te krijgen starten wij altijd met een ‘minder’ team, oftewel geen absolute topclub. Het enige nadeel hiervan is dat je financiële middelen niet eindeloos zijn en hierdoor kun je jouw droomspeler misschien niet naar je cluppie halen. Daar is echter een trucje voor, zodat je elke speler kunt halen die je wilt.

FIFA 18 cheat

Het werkt als volgt: bedenk alvast met welk team je een carrière wilt starten, zonder die carrière ook echt te starten. Voordat je begint ga je namelijk bij een paar spelers die in dat team zitten de ratings aanpassen. Dit kun je het beste doen met een jonge speler die nog niet goed is en die je toch niet zou gebruiken in je team. Je mag je best uitleven bij het verhogen van de ratings. Bij een verdediger kun je bijvoorbeeld alle verdedigende stats verhogen naar 99, maar zorg ervoor dat je bij de overige statistieken niet te overdreven doet. In een ideale situatie heeft de speler uiteindelijk een rating van begin 90.

Als je de veranderingen opgeslagen hebt kun je de carrière modus starten. Nadat je de instellingen van je manager (naam en dergelijke) hebt ingesteld komt het belangrijkste deel. Bij het carrière instellingen menu moet je de instellingen van ‘Squads Used’ naar ‘Current Customized’ veranderen. Hierdoor zullen de aangepaste spelers in je team zitten.

Wanneer de carrière echt begonnen is zal de zwaar verbeterde speler dus in je selectie zitten en kun je hem op de transferlijst plaatsen. Zeker bij jonge spelers zullen de grootste clubs van de wereld als een malle op jouw speler gaan bieden, waardoor je dus heel veel geld kunt verdienen. Aangezien je de ratings van zoveel spelers als je wilt aan kunt passen kun je dus onbeperkt geld gaan verdienen.

Misschien niet de meest eerlijke manier om een topspeler naar je team te halen, maar goed. Hieronder wordt het hele proces nog eventjes haarfijn uitgelegd.

Heb je trouwens gemerkt dat FIFA 18 de laatste tijd wat anders speelt dan voorheen? Dat komt door de nieuwste update waarin vooral passing behoorlijk op de schop is gegaan. Hier lees je alles over die update.

Bron: Dream Team FC