EA Sports presenteert meer FIFA 18 Icons en hun sicke ratings

Bij de aankondiging van FIFA 18 kwam EA al met het goede nieuws dat je niet alleen meer op de Xbox met FIFA Legends kan spelen, maar dat de FIFA 18 Icons (nieuwe naam voor Legends) op alle consoles met FUT te gebruiken zijn. Daarbij maakten ze een lijstje Icons bekend en dat waren Ronaldo (Brazilië), Maradona, Pelé, Henry en Yashin.

Inmiddels waren er al een paar ratings bekend, maar gisteren heeft EA nog veel meer Icons bekend gemaakt, inclusief alle ratings. Deze keer hebben de Icons echter iets bijzonders gekregen en dat maakten ze bekend met onderstaande gruwelijke trailer, inclusief gameplay beelden.

FIFA 18 – FUT Icons

Elke Icon krijgt in FIFA 18 dus drie kaartjes. Elk kaartje vertegenwoordigt een bepaald moment uit de carrière van het icoon en zo kun je dus bijvoorbeeld drie verschillende kaartjes van Pelé krijgen. Hieronder de ratings van de Icons die al bekend waren.

Behoorlijk indrukwekkend of niet? Vooral Maradona (97), Pelé (98) en Ronaldo (96) in hun toptijd zullen dodelijk zijn tijdens een potje FIFA. Leuk detail over de Ronaldo uit 1994: toen speelde hij zijn eerste seizoen voor PSV. Maar zoals we al zeiden volgen er nog veel meer Icons en een groot deel daarvan maakte EA Sports gisteren bekend. Dit zijn de elf gepresenteerde Icons, inclusief drie kaartjes/ratings per speler. Onze favoriet? Ronaldinho.

In de aanloop naar de officiële lancering van de nieuwe game zullen er nog meer Icons bekend gemaakt worden. Over de nieuwe gameplay in FIFA 18 is trouwens ook al iets meer bekend. De voorzetten zijn namelijk op de schop genomen en hier zie je hoe de nieuwe voorzetten eruit komen te zien.