FIFA 18 komt met geweldig nieuws en voegt ‘gastmodus’ weer toe

Toen we FIFA 18 voor het eerst opstartte en met onze vrienden klaar zaten om een potje FUT Draft te spelen kwamen we er tot onze schrik achter dat je niet meer met meerdere personen tegelijk kon spelen. Wat bleek: de gastmodus was verwijderd waardoor FUT Draft en Online Seizoenen niet meer als multiplayer mogelijk was. Heel hard balen dus, maar door alle kritiek die FIFA hierop heeft gekregen hebben ze het weer veranderd.

Gastmodus is terug

Er was zelfs een petitie gestart en zo te zien heeft het geholpen, want vanaf nu is het wel weer mogelijk om met meerdere personen FUT Draft en Online Seizoenen te spelen. Dat is maar goed ook, want anders wisten we niet meer wat we met onze vrienden aan moesten in de avond. Het werkt overigens precies hetzelfde als bij FIFA 17. Zoek een tegenstander, zorg dat er meerdere controllers aangesloten zijn en voeg de gast toe met driehoekje (PS4) of Y (Xbox).

Dat wordt dus weer een aantal uurtjes extra gamen in de week, maar dat schijnt juist goed te zijn. Volgens de wetenschap zijn dit 7 redenen om nog meer te gaan gamen.