Het FIFA 18 Premier League ‘Team of the Season’ is ronduit gruwelijk

Richting het einde van het seizoen komt EA Sports altijd met het ‘Team of the Season’ van de verschillende topcompetities in Europa. De spelers die het beste gepresteerd hebben gedurende het seizoen hebben een dikke upgrade gekregen en zijn vanaf nu verkrijgbaar in de game. De competitie waar we dan eigenlijk altijd het meeste naar uitkijken is de Premier League en daar zitten dit jaar weer een paar ongelofelijke kaarten bij.

FIFA 18 Premier League Team of the Season

EA Sports heeft het als volgt samengesteld: eerst een basisteam met de beste 11 spelers, vervolgens zijn er 7 bankzitters geselecteerd en tenslotte zijn er ook nog 5 reserves. Volledig terecht is Mo Salah trouwens de beste van allemaal met een ongelofelijke rating van 98, maar wat dacht je van een 97 rated Aguëro. Pfoe, wat een parels.

Basis elftal

Bankzitters

Reserves

Ja en nu wordt het bidden dat je één van deze zieke spelers in een pack tegen gaat komen. In de komende dagen kun je trouwens meer van deze teams verwachten, zoals die van La Liga, Bundesliga, Serie A en Ligue 1.

Wat je eind van deze maand kunt verwachten is nog veel mooier. Dan wordt namelijk de FIFA 18 World Cup modus gelanceerd die gratis te downloaden is. Wat daar precies in zit lees je hier. En dat is veel!