EA Sports presenteert meesterlijke trailer voor The Journey 2: Hunter Returns

Vorig jaar introduceerde EA Sports de eerste echte story mode in de FIFA geschiedenis en het werd meteen een hit. Je kroop in de huid van talent Alex Hunter en aan jou was de taak om zijn talent eruit te laten komen bij een Premier League club naar keuze. In FIFA 18 keert Alex Hunter terug in The Journey 2: Hunter Returns. EA lanceerde zojuist de trailer en het enige wat we kunnen zeggen is: wow!

The Journey 2: Hunter Returns

In de trailer wordt meteen duidelijk dat het uitgebreider wordt dan vorig seizoen en dat je de mogelijkheid krijgt om naar clubs in verschillende landen te gaan. Daarnaast krijgt hij te maken met veel publiciteit, problemen, belangrijke keuzes en dikke luxe die hoort bij een sterspeler. Het belooft in ieder geval nóg groter, beter en complexer te worden dan deel 1. Check hieronder de gruwelijk vette trailer maar eens.

Je ziet Alex Hunter hierboven in verschillende tenues zoals die van Real Madrid en PSG. Zomaar wat teams waar je naartoe kunt transfereren. Er zijn echter meer buitenlandse competities waar je jouw geluk kunt zoeken. Check hier welke competities dat allemaal zijn. 29 september kan niet snel genoeg hier zijn!