De 17 legendarische Icons die beschikbaar zijn bij FIFA 18 World Cup mode

Nog een kleine drie weken en dan barst het voetbalfeest in Rusland los, maar op 29 mei zal EA Sports al de World Cup Mode toevoegen aan FIFA 18. Het wordt de grootste add-on sinds FIFA 14 met heel veel vette WK 2018 extra’s. EA heeft ook bevestigd dat de update op de PS4, Xbox One, PC en Nintendo Switch beschikbaar zal zijn. Nu hebben ze ook 17 Icons aangekondigd die toegevoegd zullen worden.

FIFA 18 World Cup Icons

Natuurlijk zijn het allemaal spelers die in het verleden fantastisch gepresteerd hebben tijdens het mondiale toernooi. Daar zitten een groot aantal Icons tussen die al in de game zaten, maar ook een aantal volledig nieuwe. Denk dan bijvoorbeeld aan all-time WK topscorer Miroslav Klose, Bobby Moore, Hidetoshi Nakata en Gary Lineker. Daarnaast hebben sommige Icons die al in de game zaten een extra update gekregen.

Al deze kaarten zullen bij de lancering van de World Cup Mode toegevoegd worden aan Ultimate Team, dus met een beetje geluk ga je gewoon één van deze toppers packen. Benieuwd naar alle nieuwe features die toegevoegd gaan worden aan de FIFA 18 World Cup Mode? Die kun je hier checken!