Komt er een 5 vs 5 ‘FIFA Street mode’ in FIFA 19?

De laatste dagen is er veel bekend gemaakt over de nieuwe FIFA game, maar daarnaast gaan er ook veel geruchten rond over ‘gelekte informatie’. Soms is het behoorlijk moeilijk om vast te stellen of dat gerucht klopt of niet en dat is ook het geval bij het laatste gerucht waarin gezegd wordt dat er een 5 vs 5 modus gaat komen, die wel heel erg doet denken aan FIFA Street.

5 vs 5 in FIFA 19: gerucht of waarheid?

Veel websites brengen het nieuws dat de 5 vs 5 modus in FIFA 19 gaat komen op basis van een afbeelding die op het internet rond gaat. Op de afbeelding is te zien hoe de modus eruit komt te zien in FIFA 19, maar dit is geen officiële afbeelding van EA Sports zelf.

De afbeelding komt van het Twitter-account FIFA TRADE BRASIL en er zijn meteen een paar dingen die opvallen. Ronaldo en Perisic staan in de tenues van vorig seizoen en de afbeelding van het veldje komt van FIFA Street 12 zoals je hieronder kunt zien. FIFA TRADE BRASIL claimt dan ook niet dat dit een officiële afbeelding is, maar op deze manier wilde de pagina duidelijk maken hoe het eruit zo kunnen zien in FIFA 19. Wat hij wel claimt is dat de modus gelekt is en dat ‘ie wel degelijk toegevoegd gaat worden aan FIFA 19.

We verwachten in ieder geval niet dat je in deze modus net zo uitgebreide tricks kunt doen als bij FIFA Street. Laten we in ieder geval hopen dat er een 5 vs 5 modus komt, maar totdat EA Sports het bevestigd is het afwachten. Laten we hopen dat ‘ie dan ook online te spelen is, want dat zou al helemaal geweldig zijn.

Wat EA Sports wel bevestigd heeft is dat de modus ‘House Rules’ toegevoegd gaat worden en wij denken dat dit de vetste modus van allemaal kan gaan worden. Ook zijn er al een aantal nieuwe features van de carrière modus bekend geworden en het belooft de beste carrière modus ooit te worden.