FIFA 19 lanceert trailer van nu al geniale ‘House Rules’ modus

Het FIFA 19 nieuws blijft maar binnen stromen. De meest recente onthullingen waren de volledig nieuwe FUT modus ‘Division Rivals’, de nieuwe modus ‘House Rules’ en ook over de ratings & pack openings is al het een en ander bekend gemaakt. Het meest enthousiast werden wij echter van ‘House Rules’ en nu heeft EA Sports het officieel aangekondigd met een trailer.

House Rules trailer

We wisten inmiddels dat ‘House Rules’ uit 5 verschillende speltypes zou bestaan en nu is bekend gemaakt dat het onderdeel zal zijn van het ‘Kick Off’ onderdeel binnen FIFA 19. Als je dus snel een potje wilt spelen kun je de nieuwe modus kiezen. Hierdoor lijkt het alleen offline te kunnen en da’s toch wel jammer. Hieronder de trailer die toch gewoon heel veel tofs belooft.

Survival Mode. Long Range. Headers and Volleys. New ways to play Kick-Off in #FIFA19!

Een bericht gedeeld door EA SPORTS FIFA (@easportsfifa) op

In de trailer worden een aantal van de ‘House Rules’ speltypes benoemd, maar hieronder zullen we ze nog even voor je op een rijtje zetten:

  • Long range: een spel waar goals van buiten het strafschopgebied als twee goals tellen.
  • Survival: gamers verliezen één van hun spelers als ze gescoord hebben.
  • Headers & Volleys: Een soort tienen, want er mag alleen gescoord worden uit voorzetten met het hoofd of een volley. Hoe EA Sports dit precies gaat toepassen is helaas nog niet bekend, maar het idee is al top.
  • First to: de speler mag zelf bepalen tot de hoeveel doelpunten er gespeeld word. De speler die het eerste dat aantal haalt wint de wedstrijd.
  • No rules: oftewel geen regels. Geen buitenspel, geen rode kaarten, alles mag. Dat wordt feest. En chaos.

In het begin van dit artikel noemde we al even de nieuwe FUT modus ‘Division Rivals’ en nieuws over de ratings & pack openings. Wil je daar meer over weten? Dan moet je hier zijn.