FIFA 19 komt met 3 verschillende verhalen in het laatste deel van The Journey

Aan alles moet een einde komen en dat geldt ook voor FIFA’s The Journey. Het begon allemaal bij FIFA 17 waar je een jonge Alex Hunter speelde die begon door te breken in het Engelse voetbal. Tijdens zijn vorige editie maakte hij de volgende stappen in zijn carrière en in FIFA 19 gaat hij voor Real Madrid spelen. Maar er is groot nieuws naar buiten gekomen: het blijft bij het laatste deel van The Journey niet bij het verhaal van Alex Hunter. Er komen er namelijk twee bij.

3 verhalen, 1 doel

In de nieuwste trailer van EA Sports wordt duidelijk dat tijdens The Journey maar liefst drie verschillende verhalen gevolgd worden: die van Alex Hunter, Kim Hunter (familie van?) en Danny Williams. Laatstgenoemde zal voor Manchester United gaan spelen, maar over Kim Hunter is nog niet heel veel bekend, behalve dat ze in het Amerikaanse team speelt. Het doel voor alle spelers is hetzelfde: de allerbeste worden en de Champions League winnen.

De trailer bevestigt gelekte beelden waarop te zien was dat je kunt switchen tussen drie hoofdpersonen in The Journey. Onder de foto van de drie zie je een tijdlijn die de tijd van één seizoen bestrijkt. Het lijkt er dus op dat de drie verhalen allemaal in hetzelfde seizoen plaatsvinden en dat in ieder geval Alex Hunter en Danny Williams samen gaan strijden om dezelfde Champions League trofee. Dat zal ongetwijfeld tot conflicten gaan leiden.

We zijn in ieder geval blij dat er wat extra dimensies aan The Journey toegevoegd worden, want dat kon de modus wel gebruiken. Andere nieuwe dingen die je in FIFA 19 kunt verwachten check je hier.