Virgil van Dijk bemachtigt plek in FIFA 19 Team of the Year met een zieke rating

Begin deze week maakte EA Sports het FIFA 19 Team of the Year bekend met de spelers die het beste gepresteerd hebben in kalenderjaar 2018. Heel verrassend waren de namen niet die in dat team staan en dus staat ook onze eigen Virgil van Dijk gewoon in de verdediging. Super terecht natuurlijk na het fantastische jaar dat hij heeft gehad.

FIFA 19 Team of the Year ratings

In de afgelopen dagen werden de ratings ook bekend gemaakt van het team. Eerst de aanvallers, daarna de middenvelders en tot slot de verdedigers & keeper. Dit waren de aanvallers en middenvelders.

Maar wat is de rating dan van Virgil van Dijk, want daarom ben je hier gekomen toch? De vedette van Liverpool heeft een zieke algemene rating gekregen van 95! Op specifieker level heeft hij 95 voor verdedigen, 97 fysiek, 84 snelheid, 85 voor passing en zelfs 87 voor dribbelen. Wat een kaart. Hieronder zie je ook de rest van de verdedigers en De Gea op doel.

Wat een gruwelijk Team of the Year is het weer geworden. Maar goed, de kans dat je één van deze bazen packt is minimaal. Of je moet heel veel coins hebben en er eentje kunnen kopen. Hier kun je trouwens checken hoe klein de kans ongeveer is dat je een topspeler packt in FIFA.