Memphis & meer in de beste nieuwe FIFA 20 celebrations

Er zijn maar weinig dingen die zoveel voldoening geven als het uitvoeren van de perfecte celebration na het scoren van een dikke goal op FIFA 20, wetende dat je tegenstander mee moet kijken. Behalve als je gaat staan ‘dabben’ ofzo, want dan ben je gewoon een lul. Die kan niet meer. Gelukkig zijn er bij FIFA 20 weer een heleboel nieuwe toegevoegd, met een flink aantal bekende die je de afgelopen jaren in het echt hebt gezien.

Nieuwe FIFA 20 celebrations

De meeste nieuwe celebrations uit onderstaande video’s zul je meteen herkennen, vooral omdat ze uitgevoerd worden door de speler die ‘m bekend heeft gemaakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van Dele Alli met zijn challenge, Umtiti met zijn loopje nadat hij in de halve finale van het WK scoorde, Mo Salah’s ‘Zen’ celebration en natuurlijk de vingers in de oren van Memphis. In onderstaande video worden de beste uitgelicht én wordt meteen uitgelegd hoe je ze uitvoert. Ook wel zo handig.

En, weet je al welke jij standaard gaat gebruiken? Genoeg keus in ieder geval. Misschien wordt de allernieuwste van Griezmann ook nog wel toegevoegd. Tegen Betis produceerde hij afgelopen weekend deze opvallende ‘glitter celebration’, geïnspireerd op één van zijn helden.