Met de nieuwe FIFA 20 playlist wordt het weer genieten tussen de potjes door

Bij de lancering van de nieuwe FIFA game gaat het natuurlijk vooral om de nieuwe gameplay, graphics en speltypes, maar wat wij minimaal net zo belangrijk vinden is de playlist. FIFA heeft nu eenmaal de reputatie dat de playlist altijd episch is en het heeft een ontelbaar aantal grote hits voortgebracht die door FIFA spelers voor altijd aan de game gelinkt zullen zijn. Ook dit jaar zit er weer heel fijn materiaal tussen.

FIFA 20 playlist

Aangezien je toch al snel tientallen tot honderden uren met het spel bezig bent zit je ook vaak in menu’s en dus moet die muziek ook gewoon goed zijn. Gelukkig hebben ze daar bij EA dus wel kaas van gegeten en weten ze altijd een dikke playlist samen te stellen met gevestigde namen én talent. Denk aan artiesten als Major Lazer, Rosalia, BJ The Chicago Kid, Foals, GoldLink, Masego, Skepta en Little Simz. Denk je nu: ‘daar ken ik bijna niemand van..’? Nou, dat is juist het mooie aan deze lijst, want zo leer je vette nieuwe artiesten kennen.

Dé soundtrack van FIFA 20 is overigens Que Calor van Major Lazer, J Balvin en El Alfa. Hieronder is de volledige FIFA 20 playlist te luisteren.

Zeker nu het weekend voor de deur staat zouden we zeggen: zet die playlist aan en kom alvast in de FIFA 20 sfeer, want de playlist staat vol typsiche FIFA klappers. Eén van onze favorieten met serieuze FIFA vibes: Favourites van The S.L.P. feat. Little Simz. Het gaat hoe dan ook weer genieten worden tussen de potjes door met al dit muzikale geweld.

Wanneer je aan de muziek van FIFA denkt dan zijn er vast wel een paar classics die bij jou naar boven komen. Dit zijn onze 11 favoriete FIFA songs allertijden.