Kun je niet winnen met FIFA? Volg deze masterclass van de voormalig wereldkampioen

Heb je na al die uren, of misschien beter gezegd dagen, FIFA 19 spelen nog steeds niet de skills om die ene maat te verslaan of om een keer goed te presteren in de Weekend League? In plaats van het tot in den treurnis toe proberen kun je misschien beter iets anders proberen: een FIFA masterclass volgen van tweevoudig wereldkampioen August ‘Agge’ Rosenmeier.

FIFA Masterclass

GamerzClass heeft game-cursussen voor spellen als Fortnite en League of Legends, maar daar is sindskort FIFA aan toegevoegd. De cursus, die €29,99 kost, bestaat uit 28 verschillende delen met in totaal meer dan drie uur aan exclusief on-demand video materiaal. Je krijgt er zelfs E-books/huiswerk bij. Misschien klinkt dat niet heel leuk, maar zie het gewoon als ‘FIFA school’. Klinkt al een stuk beter toch?

Elk element uit de game wordt behandeld in één op één lessen die je vanaf elk apparaat kunt volgen. De sessies focussen zich met name op gameplay, mechanismes (aanvallen, verdedigen, skill moves), tactiek (aanvallend, verdedigend, gebalanceerd) en situaties (vrije trappen, doeltrappen, corners). Eigenlijk gewoon op alles dus. Je kunt de cursus hier boeken.

Volg die cursus dus en slacht in de toekomst al je vrienden. Als het zelfs na die cursus nog niet lukt, dan kun je altijd FIFA zelf de schuld geven. Eén van de meest gebruikte excuses is natuurlijk dat het spel gemanipuleerd wordt door EA Sports zelf. Dat wordt ook wel scripting genoemd. Maar bestaat dat wel écht? Dit percentage van de gamers denkt van wel.