FIFAFRIDAY #1 – Dit zijn de 5 beste formaties in FIFA 17 Ultimate Team

FIFA 17 is al een aantal maanden oud, maar wil het nog steeds niet echt lukken met Ultimate Team? Dat kan natuurlijk aan je eigen skills liggen, maar het kan ook zo zijn dat je gewoon de verkeerde formaties gebruikt. Het is best lastig om erachter te komen welke formatie geschikt is voor jouw speelstijl en na vaak van formatie veranderd te hebben kan het nog steeds moeilijk zijn om te bepalen welke het beste werkt. Dan komt de hulp van YouTuber BorasLegend als geroepen, want hij heeft een top 5 formaties samengesteld die het beste werken in FUT.

Top 5 formaties FUT

Natuurlijk kan het zijn dat jouw favoriet er niet tussen zit, maar deze professionele FIFA-speler heeft naar zijn voorkeur gekeken én die van vele andere professionele spelers. Hij weet dus wel waar hij het over heeft. Bij elke formatie legt hij uit wat de voor- en nadelen zijn, dus check onderstaande video en beslis welke formatie het beste bij jouw stijl past. Als je de juiste kiest en perfectioneert ben je nagenoeg onverslaanbaar.

Extra tip: zorg ervoor dat je twee favoriete formaties hebt. Hierdoor kun je altijd overschakelen naar Plan B als het even niet lukt.

Leestip: Door deze FIFA 17 glitch wordt scoren een eitje