Designer eert Totti, ‘de koning van Rome’, met dit unieke shirt

28 mei 2017 zal een datum zijn die iedereen in Rome zich als de dag van gisteren herinnert. Dat was namelijk de dag dat ‘de achtste koning van Rome’ zijn laatste wedstrijd voor AS Roma speelde. In 25 jaar tijd speelde ‘Er Capitano’ 783 wedstrijden voor de Romeinse club en daarin scoorde hij 306 doelpunten. Behalve deze fantastische statistieken was er natuurlijk nog iets waarom hij zo ontzettend geliefd was: zijn loyaliteit aan Roma.

FOKOHAELA, een merk dat zeer unieke voetbalshirts ontwerpt, heeft nu een shirt gemaakt om Totti te eren. De man achter het merk (bijnaam Losdejos) maakte al dit geniale Trippy Ronaldo shirt, deze remake van het Oranje 88-shirt en een shirt voor Griezmann en Zidane.

FOKOHAELA x Totti shirt

Het design is met recht uniek te noemen. Het bestaat uit een Romeins tegelpatroon en daarin komen verschillende aspecten terug die te maken hebben met AS Roma en de fans van de club, zoals de clubkleuren, het clublogo en de geel gekleurde sjaals, die een symbool zijn van de Roma ultra’s. Heel tof.

Voordat je denkt, ‘dit zal wel zo’n concept shirt zijn wat je niet kunt kopen’, nee hoor. Dit shirt is wel degelijk te koop via de webshop van FOKOHAELA. Het kost je €79, wat wij wel mee vinden vallen voor zo’n uniek shirt.