Football Bowling wordt jullie volgende ultieme teamuitje

Soms moet je met het team even iets anders doen dan voetballen om de teamgeest wat te versterken en om voor wat afwisseling te zorgen. Bowlen is dan altijd een prima optie, want het is leuk én je wilt toch altijd graag winnen. Vanaf volgende week kun je voetbal en bowling echter gaan combineren, dus trommel je team bij elkaar en trek richting Amsterdam.

Football Bowling

Dat is namelijk de stad waar je vanaf 3 september bij Powerzone terecht kunt voor een potje. Voordat je denkt: dan schop je toch heel je voeten blauw? Maak je geen zorgen, want er wordt geen gebruik gemaakt van normale bowlingballen. Er wordt namelijk een gewone voetbal gebruikt. Voor de rest zijn de regels eigenlijk precies hetzelfde. Al die kegels moeten om en daar heb je twee pogingen voor. Ook de puntentelling is precies hetzelfde.

Uiteraard kun je jouw voetbalschoenen thuis laten, maar je kunt wel gewoon aan de gang op normale schoenen. Geen gladde bowlingpatta’s dus. Ideaal. Een uurtje ‘football bowling’ bij Powerzone Amsterdam kost €34,50 per uur. Hieronder zie je precies waar het is.

Ga je liever lekker ontspannen onder het genot van een pilsje met het team of je maten? Dan moet je even dit bierhotel checken. Perfect voor het teamweekend.

Bron: MAN-MAN