Dit is het FootballCulture ‘We do what we want’ lookbook

‘No concessions. We’re FootballCulture and we do what we want.’ Dat is FootballCulture in een notendop. Ze zijn er voor jou, mij en alle echte voetbalfans. Het is geen merk, maar een cultuur. Niet al te veel poespas, gewoon vette shit maken die echte fans waarderen. Om hun kledingcollectie in de spotlights te zetten hebben ze met de Rotterdamse fotograaf Willem de Kam samengewerkt aan een nieuw lookbook dat geïnspireerd is op gedeelde passies: hiphop, street fashion, design, het stadsleven en natuurlijk voetbal. Heel tof!

In deze vette shoot zie je 5-panels, een sjaal, polo’s en crewnecks voorbij komen met het FC Boxlogo. Al deze producten zijn terug te vinden in de FootballCulture shop.

footballculture_lookbook-willem-de-kam-1

footballculture_lookbook-willem-de-kam-2

footballculture_lookbook-willem-de-kam-3

footballculture_lookbook-willem-de-kam-5

footballculture_lookbook-willem-de-kam-6

footballculture_lookbook-willem-de-kam-7

footballculture_lookbook-willem-de-kam-8

footballculture_lookbook-willem-de-kam-4

Lijkt die bivakmuts jou wel wat? Dan moeten we je helaas teleurstellen, want dit is een one of a kind product wat niet te koop is. Of ja, niet te koop. We citeren FC: “Handgemaakt. One only. Een museumstuk. Vanaf het oprichtingsjaar van FootballCulture bij ons. Dat ding heeft veel meegemaakt. Eigenlijk willen we ‘m niet kwijt, maar als je gek veel monnie gooit gaan we praten.”

Leestip: De 10 herkenbare types supporters die elke wedstrijd langs de zijlijn staan