Frans modehuis Hermès verkoopt een voetbaltafel van $68.300

De voetbaltafel is een stukje interieur dat in geen enkele kantine mag ontbreken. Gezellig, maar tegelijkertijd heel gespannen, met je maten aan die stokken draaien en dat balletje in het gat proberen te rammen. Dat rammen kun je bij de ‘Foosball table’ van het modehuis Hermès beter weglaten. Deze kost omgerekend namelijk zo’n €57.000. Is dat niet een tikkeltje duur? It’s all in the details, my friend.

Op het eerste gezicht lijkt de tafel misschien niet zo bijzonder, en wellicht vind je hem zelfs lelijk, toch heeft dit designer dingetje een aantal luxe features. De constructie van de voetbaltafel bestaat namelijk geheel uit esdoornhout. Toch is het meest fancy aan deze tafel ongetwijfeld het kalfsleer. Je vindt het om de handvaten, op de randen van de tafel en poten, maar zelfs het veld is van kalfsleer. Wat zal dat balletje heerlijk zacht rollen.

Zoals je ziet heeft de tafel ook geen voetballers als poppetjes, maar sjieke jockeys.

Mocht je nog ergens een kleine 60 duizend euro hebben liggen dan kan deze voetbaltafel van jou zijn. Maar beter koop je er een zeer leuke auto of wat anders voor. Deze tafel is overigens niet de duurste ter wereld. Hier vind je de 7 duurste voetbaltafels ter wereld.