Franse natrap-scheidsrechter probeerde Zlatan in 2015 ook al te naaien

Het meest bizarre voetbalmoment van dit jaar staat tot nu toe ongetwijfeld op naam van de Franse scheidsrechter Tony Chapron. Je hebt het fragment ongetwijfeld gezien. De scheidsrechter komt tijdens een sprint in een kleine botsing met een speler van Nantes en schopt de spelers vervolgens na. Tot overmaat van ramp trekt hij een rode kaart en geeft hij na de wedstrijd een dramatisch excuus voor zijn belachelijke actie. “Toen ik met Diego Carlos botste voelde ik een scherpe pijn op een plek waar ik eerder een blessure had. Een domme reflex, ik strekte mijn been richting de speler. Deze onhandige beweging is ongepast”.

Natuurlijk trapte niemand in dit slappe excuus. Daarbij is het niet de eerste keer dat Tony Chapron bewijst een extreem vervelend mannetje te zijn. In 2015 was Zlatan het ‘slachtoffer’. Na een 3-1 overwinning op Lorient, waarin Zlatan driemaal scoorde, kwam de Zweed de bal ophalen. Niks geks tot zover. Totdat de scheids besloot om op kinderachtige wijze te laten zien wie de baas was en de bal niet wilde afgeven. Hieronder zie je het moment.

De irritatie van Zlatan is overduidelijk en terecht. “So you want to be the boss now? Good for the camera.” Uiteindelijk zou hij de bal alsnog krijgen, maar schijnbaar voelde Chapron zich te groot om de bal onder het zicht van de camera’s uit handen te geven.

For those of you who are wondering where the ball is…

Een bericht gedeeld door IAmZlatan (@iamzlatanibrahimovic) op

Zo toonde Zlatan zich alsnog baas boven baas en stelde hij zijn fans op instagram gerust met de tekst ‘Voor degenen die zich afvragen waar de bal is …’. Zo zet je een vervelende pietlut als Chapron op zijn plek. Laten we hopen dat zijn verlopige schorsing voorlopig niet wordt opgeheven.

Fucken met Zlatan is overigens sowieso een slecht idee. Dat bewijzen deze 15 geniale Zlatan-feitjes wel.