Franse NBA-speler onthult het nieuwe uitshirt van Frankrijk voor WK2018

Of het helemaal zo de bedoeling was weten we niet, maar de Franse NBA-ster Frank Ntilikina onthulde gisteren plotseling het nieuwe Frankrijk uitshirt voor WK2018. Op zijn instagram en Twitter plaatste de speler van de New York Knicks een foto waarop hij een niet eerder vertoond voetbalshirt draagt, met daarop de Franse badge en Nike-logo. Het blijkt inderdaad om het nieuwe uitshirt te gaan en dat is buitengewoon goed nieuws.

“From France to NYC”, was de tekst waarmee Lacazette de afbeelding van Ntilikina retweette. In de afbeelding zie je een voornamelijk wit shirt met blauwe accenten in de badges. Tot zover niets speciaals. Het meest bijzondere zijn de blauwe en rode details die je over het hele shirt vindt en het ongelofelijk stijlvol maken. Misschien dat je het op de eerste foto niet helemaal goed ziet, maar op de tweede en vooral derde foto wel.

For the country ???⚽️ #moam #equipedefrance @nikefootball

Een bericht gedeeld door Frank Ntilikina (@frank_ntilikina) op

Hieronder zie je het shirt aan het New York Nicks hangertje van Ntilikina hangen. Hierop zie je ook goed dat in de nek en de achterzijde van het shirt de Franse vlag genaaid is. Op de mouwen vind je een reliëf dat we herkennen van het gruwelijke nieuwe FC Barcelona-trainingspak.

France 2018 World Cup Home Kit by Nike Nike Football unveiles the Les Bleus's home and away kits for the World Cup | Image 17

Wat ons betreft heeft het uitshirt van Frankrijk een heel vet design gekregen. Clean en subtiel, maar daardoor ook perfect te dragen bij je ‘gewone’ kleding. Chapeau!