Gaat McDonalds dan toch eindelijk thuisbezorgen in Nederland?

Hoewel McDonalds nog niets wil bevestigen, weten bronnen het AD het zeker: vanaf volgende maand gaat McDonalds ook aan huis bezorgen. Dat zou goed nieuws zijn, want nu maak jij en je teamgenoten onnodige kilometers om na de wedstrijd je wekelijkse portie Franse frietjes en Big Mac te scoren.

Nog niet overal

Het AD geeft aan dat McDonalds bevestigt dat de plannen er zijn, maar dat ze verder nog geen details naar buiten kunnen brengen. De fastfoodgigant gaat de bezorgingsdienst vermoedelijk starten in Amsterdam. Na de hoofdstad zouden snel andere steden in Nederland gaan volgen.

In de rust even bestellen

De thuisbezorgd markt is de afgelopen jaren geëxplodeerd. De kans is groot dat McDonalds’ test in Amsterdam een groot succes wordt en de rest van Nederland snel zal volgen. Met bijna 250 filialen in Nederland zit er binnenkort ook vast een McDonalds bij jou in de buurt die gaat bezorgen. Als je slim bent neem je de bestelling in de rust alvast op, dan kun je na de wedstrijd direct aanvallen.

Dit is overigens niet het eerste goede nieuws van McDonalds dit jaar. Ook hun felbegeerde frietsaus is binnenkort gewoon in de supermarkt te koop.

Bron: Algemeen Dagblad