Zo zouden de voetbalshirts van de Game of Thrones families eruit zien

Vandaag is het eindelijk zover. Het moment waar miljoenen fans wereldwijd, inclusief wijzelf, al zo lang naar uitgekeken hebben: seizoen 7 van de hitserie Game of Thrones is begonnen. Natuurlijk gaan we hier verder niet op in, want er is niets vervelender dan een flinke spoiler. Wat we jullie wel willen laten zien zijn deze vette GoT concept shirts. Geen harnassen met zwaarden, maar vette voetbalshirts met voetbalschoenen als wapens.

Elke familie heeft een eigen tenue gekregen, ontworpen door Nerea Palacios van Supporters.pro. Kies jij voor team Khaleesi, Arya, Tyrion of toch voor een andere vooraanstaande familie? Je kan natuurlijk ook voor de White Walkers gaan trouwens, jouw keuze. We gaan van het Noorden naar het Zuiden.

White Walkers GoT

Nights Watch GoT

Stark GoT

Greyjoy GoT

Bolton GoT

Arryn GoT

Tully GoT

Lannister GoT

Tyrell GoT

Baratheon GoT

Stannis Baratheon GoT

Martell GoT

Targaryen GoT

Zo zou het er dus uitzien als de GoT-families hun eigen voetbaltenues zouden krijgen, maar we kunnen het ook andersom bekijken. Welke voetballers zouden bijvoorbeeld perfect zijn voor een rol in de HBO-serie? Wij selecteerden 5 spelers die uit het juiste hout gesneden zijn voor een leven in Westeros.