Dit is de gruwelijk indrukwekkende garage van F1 kampioen Niko Rosberg

Je bent vast wel bekend met Niko Rosberg toch? De man die vorig jaar wereldkampioen Formule 1 werd en er daarna voor koos om te stoppen met die sport. Het heeft dus niet veel met voetbal te maken, maar aangezien wij van dikke wagens houden (passen natuurlijk wel bij de lifestyle van voetballers) wilden wij de garage van de Duitse coureur eventjes delen met jullie. Want wow.

Mercedes garage Rosberg

Dat de beste man flink wat centjes heeft verdiend in de Formule 1 mag duidelijk zijn, zeker wanneer je onderstaande garage vol met Mercedessen ziet. Rechts zie je de gifgroene Mercedes-AMG GTR en een Mercedes S-Klasse staan, maar het gaat natuurlijk vooral om die futuristische bak op de oprit. Dat is de Mercedes-AMG Project One. Die auto werd pas in september onthuld en bevindt zich nog in de pre-productiefase. Niko heeft de ruim 1.000 pk sterke hypercar met F1-techniek echter al voor de deur staan.

En die Project One ziet er niet alleen snel uit, dat is ‘ie ook. De duizend paardenkrachten aan vermogen zorgen er namelijk voor dat ie in minder dan 6 seconden van 0 naar 200 km/u knalt en een topsnelheid behaalt van boven de 350 km/u. Heel ziek dus. Oh, en die video helemaal onderin is zeker even het checken waard.

Wat een ongelofelijk dikke bak. Hier kan Cristiano, en eigenlijk alle voetballers ter wereld, nog een puntje aan zuigen. Al heeft hij het ook niet zo slecht qua auto’s hoor. Laatst verwende hij zichzelf bijvoorbeeld nog met deze zieke Ferrari.

Bron: GP Fans