Gatorade produceert epische Messi-video in aanloop naar WK

In de weken voor het WK wordt er altijd maximaal hype gecreëerd rondom het toernooi met prachtige reclames van onder andere Nike, adidas en andere grote sportmerken, maar misschien is het wel een sportdrankje die er met de titel van beste WK commercial vandoor gaat.

Gatorade – Heart of a Lio

Ze hebben een heuse animatiefilm van ruim 4 minuten gemaakt, waarin het hele leven van Messi voorbij komt. Ups, downs, het komt allemaal voorbij in deze epische video. Het start bij de geboorte waar al direct duidelijk wordt dat hij de voetjes van een topvoetballer heeft. Daarna zie je hem in zijn jeugd onmogelijke vrije trappen scoren, totdat hij van een dokter te horen krijgt dat hij een groeiprobleem heeft. Zijn droom om prof te worden lijkt voorbij, maar als de ‘Messi uit de toekomst’ langs komt en hem vertelt dat hij toch achter zijn droom aan moet gaan gebeuren er magische dingen. Jaren later, als Messi weer een prijs misloopt met Argentinië zijn de rollen omgedraaid.

Constant kippenvel van top tot teen. En laten we ook even stilstaan bij de moeite die Gatorade in deze video heeft gestopt, want dit is animatie van het niveau Pixar. Schitterend! Eerder zagen we al een commercial in aanloop naar het WK met Messi & Suárez waarin de twee goede vrienden opeens aartsvijanden worden. Ook heel tof. Die kun je hier checken.