‘Adidas gaat de ACE vervangen voor een nieuwe Predator lijn’

Sinds het moment dat de Predator lijn vervangen werd door de ACE van adidas is er een leeg plekje in de harten van voetbalfans wereldwijd. In de tussentijd is dat plekje een aantal keren gevuld met remakes van de Predator Mania en binnenkort waarschijnlijk de Predator Precision, maar aan het einde van het jaar kon adidas wel eens terugkomen met een volledige Predator lijn die dan weer de ACE gaat vervangen. Het is allemaal nog niet zeker, maar volgens de geruchten zit dat er dik in.

adidas Predator 18

Dat klinkt natuurlijk als fantastisch nieuws, maar de schoenen zullen waarschijnlijk weinig gelijkenissen tonen met klassiekers zoals de Mania en Precision. Ze zullen waarschijnlijk meer lijken op de huidige ACE 17+ en ACE 17.1 Primeknit en dat zou betekenen dat het niet veel meer is dan een naamswijziging van de ACE. Aangezien adidas een grote toekomst ziet in veterloze schoenen zal ook de Predator een veterloze variant krijgen. De Predator 18+ dus.

Volgens Footy Headlines zou Rakitic al op de prototypes spelen die je hierboven ziet en die heeft toch meer weg van een ACE dan de Predators van vroeger. Toch zijn er wel degelijk veranderingen ten opzichte van de huidige ACE 17+. Een andere upper, sokje en hielconstructie zijn de grootste veranderingen, maar de zoolplaat zou ongeveer hetzelfde blijven.

De eerste Predator 18 zal waarschijnlijk rond december 2017 bekend gemaakt worden, maar of deze geruchten echt waar zijn zullen we pas tegen die tijd zeker weten.

Leestip: adidas gaat later dit jaar weer een legendarische Predator lanceren

Bron: Footy Headlines