Gelekte PES 2018 info met release datum, feature lijst en screenshots

Volgend seizoen zal de strijd tussen de twee belangrijkste voetbalgames weer losbarsten. Hoewel FIFA qua aantal spelers een grote voorsprong heeft op PES zal Konami er alles aan doen om dat gat te dichten. Hoe ze dat willen doen lijkt al duidelijk te worden met deze gelekte informatie over het komende PES 18. Het spel zal op 14 september in Nederland gelanceerd worden en daarmee zijn ze normaal gesproken iets eerder dan FIFA. De gelekte info komt overigens van TrueAchievements.

Nieuwe features PES 2018

  • Gameplay Masterclass – Strategisch dribbelen, Real Touch+ en nieuwe standaardsituaties zorgen voor een next level gameplay
  • Nieuwe presentatie – Nieuwe menu’s en echte foto’s van spelers
  • PES League Integration – Concurreer met PES League in nieuwe modes, inclusief myClub
  • Online Co-op – Een modus toegewijd aan het co-op spelen is toegevoegd
  • Random Selection Match – De favoriet onder fans komt terug met een nieuwe presentatie en features
  • Master League Upgrade – Nieuwe seizoensvoorbereiding toernooien, een verbeterd transfersysteem, presentaties en functionaliteit.
  • Enhanced Visual Reality – Nieuwe verlichting, nieuwe spelersmodellen en animaties van gezichtsuitdrukkingen tot lichaamsbewegingen brengen het spel tot leven

Dit is nog niet de officiële cover, want die zal namelijk met foto’s zijn inclusief het nieuwe Barça shirt.

PES 2018 Barcelona Edition

Het spel zal in 2 verschillende pre-order bundels verkrijgbaar zijn. De PES 2018 Pre-Order bundel bevat 2x Premium Partner Agents voor myClub, een UCL Agent voor myClub, een Exclusive Agent voor myClub en bonus myClub content: 4x Start Up Agens, 1x Partner Club Agent en 10.000 GP x 10 weken. De FC Barcelona Edition heeft al het bovenstaande en de volgende items: 1x FCB Special Agent, 1x FCB Legend Special Agent, 1,000 myClub munten en nog meer exclusieve items die nu nog niet bekend zijn.

Screenshots

Helaas zijn er nog geen beelden van het nieuwe menu, maar we krijgen wel een aantal screenshots te zien van Barcelona’s Camp Nou en Dortmund’s Signal Iduna Park. Beiden waren ook in PES 2017 te zien, dus het is niet zeker of deze afbeeldingen een reflectie zijn van PES 2018.

Over de prijs is nog niet veel bekend, maar we verwachten niet dat die heel anders zal zijn dan vorig jaar.

Leestip: Gelekte FIFA 18 video met Pogba en nieuw spelmenu is mogelijk nep