De eerste gelekte PES 2019 screenshots zien er belachelijk goed uit

Hoewel het overgrote deel van de gamende voetbalfans elk jaar voor EA Sports FIFA gaat, verdient Konami natuurlijk ook de aandacht met PES. Die game wordt meestal wat eerder gelanceerd dan FIFA en daarom zijn ze meestal ook eerder met de aankondigingen, beelden en nieuwe features. Deze keer is dat wederom het geval, of dat nou expres is gebeurd of niet. De eerste screenshots zijn namelijk gelekt en die zien er gruwelijk goed uit.

PES 2019 screenshots

De Hong Kong Playstation Store had PES 2019 kort op de online store staan met een releasedatum van 30 augustus, inclusief screenshots en de cover van de Legend Edition. Op die cover is David Beckham te zien, dus je kunt er vanuit gaan dat de Engelsman op de cover staat van deze speciale editie. Hieronder de prachtige screenshots met heel veel oog voor detail. Vooral die laatste met Coutinho is bijna niet van een echte foto te onderscheiden.

Nieuwe features

Bij de Playstation Store stond ook een beschrijving van het spel, inclusief een aantal nieuwe features. Zo zouden er meer ‘authentic leagues’ zijn en daar stond de volgende tekst bij: ‘Een grote toevoeging van erkende competities.’ Er zullen dus meer grote competities met een vergunning aan het spel toegevoegd worden, wat natuurlijk gigantisch nieuws is voor de game. Zeker nadat de samenwerking met de Champions League beĆ«indigd werd. Verder werd er ook nog vermeld dat ‘elk element’ van MyClub een revamp krijgt.

Tenslotte zal de game gespeeld kunnen worden in 4K en HDR en krijgt ML Real Season drie significante veranderingen in de vorm van een ICC pre-season, een beter transfersysteem en nieuwe erkende competities. Al met al heel veel om enthousiast van te worden.

Zal jij ondanks alles toch gewoon FIFA blijven spelen? Wanneer we de eerste beelden van FIFA 19 kunnen verwachten lees je hier.

Bron: Evo-web