Geniaal: Nike lanceert de Neymar x Jordan Hypervenom Phantom

Een collab tussen een voetballer en een basketballer, zoiets ligt aanvankelijk niet bepaald voor de hand. Toch durft Nike het aan en maakte deze prachtige NJR x Jordan Hypervenom. Wat een beauty.

Michael Jordan was en is één van Neymar’s grote idolen. Hij draagt ook bijna alleen maar de Nike Jordan V sneakers en dat was voor Nike een perfecte aanleiding om een schoen te gaan maken die een mix is tussen de Braziliaanse vedette en de iconische voormalig Basketbal-speler Jordan a.k.a. Jumpman. Het resultaat is verbluffend!

nike hypervenom neymar jordan

nike hypervenom neymar jordan

Op de schoen zie je verschillende verwijzingen naar beide topatleten. De 23 en ‘Jumpman’ verwijzen natuurlijk naar Michael Jordan (en de typerende sneaker), waar de nummer 10 aan Neymar refereert.

nike hypervenom neymar jordan

nike hypervenom neymar jordan

Het absolute hoogtepunt van deze schoen is ongetwijfeld de cementkleurige gespikkelde zool en ‘tanden’ aan de zijkant van de schoen. Dit ziet er zo ontzettend vet uit! Zeker in combinatie met de rode touches die we op verschillende plekken zien. Nog een heel mooi detail zijn de initialen van Neymar’s zoon (DL) op de veters.

Su16_NABD_FB_HypervenomPhantomII_D5_V1_original

nike hypervenom neymar jordan

Deze brute Nike NJR x Jordan Hypervenom is  slechts van 3 tot 6 juni via deze webshop vanaf €175 te bestellen. Beter kom je niet te laat, want één ding is zeker: deze gaat heel hard uitverkocht raken.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste voetbalschoenen? Volg Never Offside op Facebook en mis niets meer.