Geniale beelden van Lukaku die Pogba vertelt dat ze teamgenoten worden

Toen we afgelopen week een video plaatsten waarop de luxe vakantie van Pogba in beeld werd gebracht kon je al zien dat de twee dikke maatjes zijn. Die bromance gaat al langer terug, maar als ze zelfs samen op vakantie zijn dan weet je dat het met die relatie wel snor zit. Je kunt je dus wel voorstellen dat Pogba zijn grote Belgische vriend graag bij United ziet spelen en dat gaat gebeuren. Op Pogba’s Instagram is nu een video te vinden waar Lukaku het goede nieuws vertelt en de reactie is goud.

Pogba & Lukaku

De video is overigens in dezelfde villa gemaakt als waar ze hun vakantie vieren. Lukaku komt het goede nieuws brengen als de Franse middenvelder lekker bij het zwembad ligt te chillen. In het begin lijkt het alsof Pogba het niet echt kan geloven, maar daarna kickt de vreugde in.

See you tomorrow in training @rlukaku9 #bienvenue #AgentP??

Een bericht gedeeld door Paul Labile Pogba (@paulpogba) op

All white everything ⚪️⚪️

Een bericht gedeeld door Paul Labile Pogba (@paulpogba) op

Pogba houdt ons sowieso goed op de hoogte van zijn zomerse activiteiten, want vanmorgen plaatste hij nog een video waarin te zien is dat hij ook tijdens vakantie vol met zijn lichaam bezig is. Natuurlijk weer bij die gruwelijke villa. Man, man, man wat ziet dat er goed uit.

One day to go back, are you ready? ??⚽️ #endofholidays #findesvacances @rakeem_madeit

Een bericht gedeeld door Paul Labile Pogba (@paulpogba) op

Wil je nog meer vette vakantiebeelden van Pogba zien, inclusief dikke wagens en andere celebreties? Dan hoef je niet ver te zoeken, want die vind je gewoon hier.