Een gezamenlijke liefde voor bier? Dan is dit het perfecte teamreisje

We kunnen ons bijna niet voorstellen dat het antwoord op de vraag in bovenstaande titel ‘nee’ is, want als er iets is waar wij amateurvoetballers goed in zijn dan is het wel de derde helft en daar komt altijd behoorlijk wat bier bij kijken. Als het antwoord op de vraag ‘ja’ is, dan hebben we het perfecte reisje voor jullie team gevonden.

Speciaalbier in het vliegtuig

Doe eens gek met het team en pak het vliegtuig voor jullie reisje in plaats van alweer naar die kampeerboerderij drie dorpen verder. De bier-reis die jullie gaan maken is intercontinentaal, want jullie vliegen naar Columbus (Ohio, USA) met speciaalbierbrouwerij BrewDog. Zij hebben een eigen vliegtuigmaatschappij gestart en bieden vanuit Londen vluchten aan naar hun brouwerij/hotel in Columbus.

Tijdens die vlucht kun je al beginnen met een bierproeverij. In het vliegtuig ja. In de Boeing schenken ze bijzonder pils, want het bier is gebrouwen om zich aan te passen aan de verminderde smaak- en reukgevoeligheid op grote hoogte.

Eenmaal geland in Columbus gaan jullie naar het bierhotel van BrewDog. In dat bierhotel staat alles in het teken van bier. Je slaapt in een brouwerij, je stapt onder bierdouches, chillt in bierspa’s en je hebt zelfs een selectie speciaalpilsjes van BrewDog in de koelkast op de hotelkamer staan. Vanuit het hotel is het ook mogelijk verschillende bierbrouwerijen in Columbus en Cincinnati te bezoeken.

Bier, bier en nog eens bier dus. Voor de gehele reis/beleving betaal je 1250 pond per persoon. Best veel, maar dan hebben jullie wel een onvergetelijk reisje met het team gemaakt. Dat gaat zeker helpen om een nog hechter team te worden. De eerste reizen zijn mogelijk vanaf februari 2019.

Is dit allemaal toch wat te duur en te ver weg? Dan heb je ook een heel toffe activiteit in Nederland: Football Bowling.

Bron: FHM