De gezichten in FIFA 18 gaan er ongelofelijk realistisch uitzien

Nog ruim zes weken en dan wordt FIFA 18 eindelijk gelanceerd. De laatste weken is er al het een en ander bekend gemaakt over de nieuwe game en nu hebben we ook een goed beeld van hoe de gezichten van de spelers er uit komen te zien. Je kon natuurlijk al verwachten dat ze er beter uit zouden zien dan bij FIFA 17, maar na het zien van de eerste gezichten kunnen we concluderen dat de verwachtingen overtroffen worden. Heel sick dit!

Grafische upgrade FIFA 18

De verbetering van de graphics is te danken aan de Frostbite Engine waar FIFA 17 ook al op draaide. Nu keert die engine echter terug voor zijn tweede jaar en het is flink aangepast zodat de huidskleuren, bewegingen en andere details er veel beter uitzien. Gelekte beelden zijn nu online gezet en daarin zien we de ongelofelijk realistische gezichten van sterren zoals Griezmann, Mbappé, Lacazette, Bailly en Pepe. Check de beelden hieronder maar eens waar de gezichten in FIFA 18 vergeleken worden met echte foto’s.

Indrukwekkend toch? 29 september kan niet snel genoeg hier zijn, want onze handen jeuken nu al om aan de slag te gaan met FIFA 18.

Waar EA Sports de carrière modus de laatste jaren een beetje links liet liggen, lijkt het erop dat er veel verbeteringen gaan komen in deze modus bij FIFA 18. Zo ga je bijvoorbeeld echt aan de onderhandelingstafel zitten bij transfer- en contractonderhandelingen. Daar lees en zie je hier meer over.