Gini Wijnaldum’s vakantiefoto’s lijken rechtstreeks uit de nieuwe GTA te komen

Na een seizoen als die van Gini is een vakantie wel het minste wat iemand verdiend. Een dragende kracht bij het beste Liverpool in jaren, nipt tweede geworden met bijna 100 punten, de Champions League gewonnen en met Oranje de finale van de Nations League gehaald. Ja, dan mag je wel een paar weekjes genieten. Dat doet hij ook en wel in Miami, Los Angeles, Suriname en Dubai. Toch twijfelen we of hij niet stiekem aan het werk is.

Gini Wijnaldum in GTA VI

Het lijkt er namelijk verdomd veel op dat hij aan het poseren is voor de nieuwe GTA VI game. Zijn vakantiefoto’s lijken recht uit de iconische GTA loading screens te komen en dat is ook bij anderen opgevallen. Eerst even de foto’s checken, want die zijn al briljant.

De looks, de poses, het klopt allemaal. Het meest geniale moet echter nog komen, want een liefhebber van zijn GTA stijl foto’s heeft er een GTA Loading Screen video van gemaakt. En ja, die is net zo geniaal als je zou verwachten. Tip: zet het geluid aan voor die echte GTA nostalgie.

Goud. Als hij terugkomt van zijn vakantie zal hij er ongetwijfeld mee geconfronteerd worden door zijn teamgenoten. Kunnen ze er samen even om lachen en dan flink aan de conditie gaan bouwen om weer een seizoen te knallen. Die cardio workout zou er wel eens zo uit kunnen zien.