Dit zijn de gloednieuwe ‘Dreamchaser’ kicksen van Memphis Depay

Er gaat geen week voorbij zonder dat Memphis in de media verschijnt. Regelmatig gebeurt dat op een negatieve toon, maar daar doen we niet aan mee. Natuurlijk is het behoorlijk veel uiterlijk vertoon, maar als hij zich daar lekker bij voelt is dat wat ons betreft helemaal prima. Ook op het veld ziet Memphis er graag fresh uit en Under Armour helpt dit weekend wederom een handje. Ze hebben hem namelijk een nieuwe ‘Dreamchaser’ schoen gegeven.

Under Armour Spotlight 2.0 Dreamchaser

Het Amerikaanse merk Under Armour is inmiddels enkele jaren dé sponsor van ons aller Memphis. Het is niet voor het eerst dat het merk een schoen aan de Nederlander wijdt. Dit keer is de snelste schoen van het merk, de Spotlight 2.0, met een Dreamchaser-thema ingekleurd. Deze term kennen we natuurlijk al een tijdje van Memphis, het staat namelijk nogal groot over zijn borst getatoeëerd.

De kleuren op deze Spotlight zijn bepaald niet sober. Het is een mix van goud en blauw, eentje die wij heel stijlvol vinden. Natuurlijk schijnt het behoorlijk, maar sommige spelers kunnen dat best hebben. Wat de tekeningetjes op de schoen precies betekenen is onduidelijk, maar ze staan vast symbool voor belangrijke dingen uit het leven van Depay. Hoe dan ook, het geheel vinden we heel nice.

Deze Under Armour Spotlight 2.0 Dreamchaser is pas vanaf 11 november te krijgen, maar mocht je al eerder zo’n Spotlight willen scoren dan is de zwarte hieronder ook überhard. We checkten net even op Unisport en daar doen ze er zelfs 15% vanaf.

Had je trouwens het nieuwe kapsel van Memphis al gezien? Het staat in dit artikel over de beste voetbalkapsels van de maand oktober.