Ronaldo scoorde gisteren weer eens een raket van een goal (video)

Na een zomer met de Confederations Cup, een persoonlijke tour door China met Nike en een verlengde vakantie keerde Cristiano terug bij Real en daar won hij meteen de Europese Supercup tegen United. Wat volgde was de Spaanse Supercup en daar zal hij met mixed feelings op terugkijken. Hij kwam tijdens de eerste wedstrijd binnen de lijnen, scoorde een wereldgoal en werd later met rood van het veld gestuurd. Door de schorsing mag hij eventjes niet voetballen, maar oefenpotjes mogen natuurlijk wel. Gisteren speelden ze tegen Fiorentina.

Wondergoal CR7

Een oefenwedstrijd terwijl de competitie al begonnen is vinden wij vrij opmerkelijk, maar ze hebben daar zo’n brede selectie dat zoiets gewoon moet kunnen. Ronaldo begon in de basis en na ruim een half uur voetballen stond het 1-1. Toen kreeg hij de bal op de linkervleugel, kapte naar binnen en schoot de bal vanuit de hoek van het zestienmetergebied steenhard in de haak. Wat een goal.

Het moge duidelijk zijn dat zijn vizier aan het begin van het seizoen al op scherp staat. Jammer dat ‘ie over de schreef ging tegen de scheids, want dit kost hem al wat goals in de eeuwig durende strijd met Messi.

Wil jij trainen, eten en herstellen zoals Ronaldo dat doet? Dan moet je hier zijn.