De ‘goal van het seizoen’ van elk Premier League team in één gruwelijke video

Het ultieme toetje van het seizoen staat nog op het programma in de vorm van de Champions League finale tussen Liverpool en Tottenham, maar wat hebben we weer genoten van de clubcompetities. De Premier League was ongekend spannend met hevige battles om het kampioenschap en de Champions League plekken. Natuurlijk werden er ook weer ongelofelijke wereldgoals gescoord en werd er per team een ‘goal van het seizoen’ gekozen. Die goals zijn nu allemaal in één gruwelijke video gestopt.

Alle goals van het seizoen in één video

Bij sommige teams zul je de goal van het seizoen wel kunnen raden, zoals de brute knal van Kompany strak in de kruising die City zo goed als zeker het kampioenschap opleverde. Of de poeier van Salah tegen Chelsea, ook strak in de kruising. Beide absolute wereldgoals, maar wat ons betreft niet eens de allermooiste van allemaal. Alhoewel kiezen tussen onderstaande 20 goals eigenlijk onmogelijk is.

Klik hieronder op play en geniet vier en een halve minuut lang van wereldgoal na wereldgoal, inclusief origineel Engels commentaar. Altijd een extra pluspunt.

Zoals we al zeiden: het is zo goed als onmogelijk om de mooiste eruit te kiezen. Maar als het écht moet dan gaan wij toch voor de volley van Townsend. Man man man, wat een streep.

Doet één van deze goals denken aan een goal die iemand van jullie team gescoord heeft dit seizoen? Zo bepaal je wie de ‘goal van het jaar’ heeft gemaakt bij jullie team.