Heb jij verstand van voetbal? Doe dan mee met onze Gratis Voetbal Manager

Het nieuwe Eredivisie seizoen begint over een weekje alweer en wat hebben we er weer zin in! Wie gaat er kampioen worden? Wie gaan er degraderen? Welke spelers gaan boven zichzelf uitstijgen of komen uit het niets opeens naar voren als revelatie van het seizoen? Allemaal dingen waar jij vast wel een idee over hebt en al voor flinke discussies met vrienden heeft gezorgd. Jij denkt namelijk dat je alles het beste weet toch? Tijd om dat nu te gaan bewijzen met onze Gratis Voetbal Manager subleague.

Gratis Voetbal Manager subleague Never Offside

Hoe werkt het? Je krijgt bij de start een budget van 115 miljoen om een team van elf spelers samen te stellen, waarbij je maximaal 2 spelers van hetzelfde team mag kiezen. Uiteraard moet je eerst een opstelling kiezen en daarbij kun je kiezen uit 4-3-3, 3-4-3, 4-4-2 en 3-5-2. Je moet in ieder geval binnen het budget blijven, anders word je team ongeldig verklaard. Voor elke speelronde kun je jouw team wijzigen met aan- en verkopen. Het mooiste van alles? Je kunt gewoon gratis meespelen.

Klik hier om mee te doen met de Gratis Voetbal Manager Never Offside subleague en de spelregels te checken.

Wanneer begint het?

Het spel begint bij de start van de Eredivisie, maar de eerste 4 speelronden krijg je de tijd om er een beetje in te komen. Dit zijn namelijk testronden en hierdoor heb je ook geen last van transfers in de Eredivisie op het laatste moment. Het begint pas echt op zaterdag 15 september en dan zal om 17:30 de database voor de eerste echte ronde sluiten. Dan moet je team dus aan alle voorwaarden voldoen.

Openingsvragen & TOTO

Het best presterende team samenstellen is niet de enige manier waarop je punten kunt scoren. Je moet namelijk 4 openingsvragen beantwoorden (bij ‘mijn overzicht’) die gaan over het komende seizoen en die worden aan het eind van het seizoen bij je totaalscore opgeteld. Ook kun je voor elke wedstrijd in de speelronde een TOTO invullen. Elk correct antwoord levert je 1 punt op. Zo word je niet alleen getest als voetbalmanager, maar ook als voorspeller.

Klik hier om mee te doen met de Gratis Voetbal Manager Never Offside subleague en de spelregels te checken.

Prijs

Dus doe mee, nodig je vrienden uit en bewijs dat jij het meeste verstand hebt van voetbal! De winnaar van de Never Offside Subleague wint een shirt van een voetbalclub naar keuze, inclusief bedrukking. Lekker man!