Binnenkijken bij de ultraluxe Griekse vakantievilla van Cristiano Ronaldo

Ronaldo heeft weer een (redelijk) succesvol seizoen achter de rug met het Italiaanse landskampioenschap en de Nations League winst tegen ons Oranje. Nu heeft hij eventjes de tijd om te genieten van een vakantie voordat het nieuwe seizoen weer gaat beginnen. En als je dan vakantie viert, dan doe je dat als Ronaldo natuurlijk goed. Dit stekje in Griekenland voldoet wel aan de eisen.

Griekse vakantievilla Ronaldo

Volgens El Español verbleef hij met zijn gezin 7 nachten in de villa die €8000 per nacht kost. Dat is dus een totaal van €56.000 voor een dikke week vakantie. En wat krijg je daar dan voor behalve gewoon een hele mooie villa en een nog mooier uitzicht? Nou, 630 vierkante meter aan ruimte, een zwembad, directe ligging aan het strand, drie slaapkamers, een 24 uur butler service, gebruik van helicopter pick-up en een chef die ontbijt, lunch, diner en barbecues voor je fixt. Lekker man. Zo ziet dat eruit.

View this post on Instagram

Enjoy the view 🧜🏼‍♂️😉👌🏻

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

En zoals je in onderstaande Instagram post kunt zien kan de chef en zijn team zelfs een verjaardags-voetbaltaart maken voor je zoon (of dochter), zoals Ronaldo liet doen voor zijn zoontje. Al met al geen verkeerde vakantie voor de familie Ronaldo.

Is dit toch iets te gortig voor jou qua prijs, maar wil je wel met je maten naar een dikke vakantievilla om even gek te doen? Dan moet je dit BALR. House in Marbella eens checken. Het ultieme bazenpand voor jou en je vrienden.

Uitgelichte afbeelding: The Romanos