Deze grootste tv ooit tilt voetbal kijken naar een nieuw niveau

Met veel vrienden voetbal kijken is één van de mooiere dingen des levens, maar daar heb je wel een behoorlijke tv voor nodig. Iedereen moet het namelijk goed kunnen zien en dan wil je het liefst ook een kraakhelder beeld. Met deze televisie van C SEED zit je dan meer wel gebakken. Je moet er wel de ruimte voor hebben, want met een diagonaal van 262 inch (zo’n 7 meter) past dit gevaarte niet in iedere woonkamer.

C SEED 262

Het aantal inch vormt niet alleen de naam van de tv, maar daarmee is het ook de grootste ter wereld. Qua beeldkwaliteit voldoet hij ook aan de eisen om een potje voetbal te kijken. Het scherm is namelijk voorzien van een 4K LED display met black LED technologie. De UHD technologie zorgt voor een helderheid van 800 nits. Door de ingebouwde mediaserver kun je ook gewoon effe online gaan en een muziekje afspelen met het ingebouwde surround system.

Als de wedstrijd is afgelopen kun je dit gigantische ding trouwens ook verbergen met een drukje op de knop. Dan komt er namelijk gewoon een doek overheen, maar wij zouden dit prachtige beest nooit verbergen. Interesse? Dan moeten jij en je vrienden even al jullie spaargeld bij elkaar leggen. Hij kost namelijk $549.000. Koekoek.

Leestip: De perfecte stoel om whisky, sigaren en voetbal kijken te combineren

Bron: Esquire