Gruwelijk: alle goals van Marco Asensio in de laatste 12 maanden

We mogen gerust stellen dat de 21-jarige Marco Asensio on fire is. Niet alleen tijdens de Supercup wedstrijden tegen Barcelona trouwens, want hij is al een jaar lang iedereen gek aan het maken met zijn sicke skills en dikke goals. Sowieso heeft hij een patent op het maken van mooie goals én het scoren van goals tijdens zijn debuutwedstrijden voor Real Madrid.

Hij scoorde bij zijn officiële debuut voor Real Madrid, zijn debuut in La Liga, zijn debuut in de Champions League, zijn debuut in de Copa del Rey en afgelopen week dus in zijn debuut voor de Supercup van Spanje.

Magische linker

Bijna al zijn goals tijdens de laatste 12 maanden maakte hij met zijn linker en de een is nog mooier dan de ander. Scoorde hij dan helemaal niet met rechts? Jawel, tegen FC Bayern bijvoorbeeld in de halve finale van de Champions League. Alsof het niets is. Deze halve Nederlander wordt sowieso een hele grote, want met een fantastisch schot, veel diepgang, overzicht en snelheid heeft Marco alles wat nodig is. Geniet hieronder van zijn goals in de laatste twaalf maanden.

Ongelofelijk wat een talent. Helaas zal hij gewoon voor Spanje gaan voetballen, anders stond Oranje er toch wat rooskleuriger voor. Maar geen zorgen, er komt een briljantje aan. Deze 13-jarige Xavi Simons is namelijk hét wonderkind van FC Barcelona en heeft zijn debuut voor het jeugdteam van Oranje al gemaakt.