Gruwelijke Juventus concept shirts die we volgend seizoen willen zien

De periode van nieuwe tenues ligt nog ver van ons verwijderd, want die worden meestal zo tussen mei en september gepresenteerd. Dat weerhoudt grafisch designers er echter niet van om gruwelijke ontwerpen te maken. Zo gruwelijk zelfs dat we vaak denken: gebruik dit ontwerp gewoon volgend seizoen en je hebt een dikke hit te pakken. Vandaag kwamen we er weer zo eentje tegen.

Juventus concept shirt

Revamp FC is het genie achter dit ontwerp en het is geïnspireerd op de auto wraps van freestyle skiër Jon Olsson. Misschien niet de meest logische link naar een voetbalteam, maar het zwart, wit en grijze camo design is gewoon te sick.

Een ontwerp als deze zou wat ons betreft niet het thuisshirt moeten worden, maar het derde shirt. Dat is namelijk het shirt waar club en sponsor wat creatiever kunnen zijn. Het thuisshirt hoort namelijk gewoon wit en zwart gestreept te zijn. Hieronder hebben we nog een aantal Juventus concept shirts geplaatst, maar dan van een andere designer, genaamd xztals. Welke vind jij het beste?

Wist je trouwens al dat Netflix en Juventus hebben samengewerkt aan een ‘achter de schermen docu-serie’? De eerste 3 van 6 afleveringen zijn nu op de streamingsdienst te zien. Hier kun je de indrukwekkende trailer kijken.