Guardiola flipt ‘m in nieuwe & indrukwekkende beelden uit Man City docu

We hebben al een aantal keren geschreven over de aanstaande Amazon docu-serie ‘All or Nothing’ over het recordbrekende 2017/2018 seizoen van Manchester City. Ze behaalden 100 punten, scoorde 106 keer en speelden misschien wel het mooiste voetbal dat Engeland ooit zag. In eerdere trailers zagen we al zeer intieme beelden die verklappen dat je een next level behind the scenes kijkje krijgt in de keuken van City, maar ook in het brein van voetbaldier Guardiola. En vooral dat lijkt ons heel interessant.

Guardiola in Manchester City docu

Zeker nadat er nieuwe beelden uit de docu zijn opgedoken kunnen we niet wachten totdat we ‘m kunnen checken. De clip is kort, maar zeer krachtig. Het gaat om een clip die opgenomen is binnen de kleedkamer van City tijdens de rust van een wedstrijd. Waarschijnlijk was het de wedstrijd in de FA Cup tegen Wigan die verloren werd, want Pep is absoluut niet blij.

Hij stormt de kleedkamer in en schreeuwt tegen zijn mannen dat ze moeten gaan zitten en stil moeten zijn. Vervolgens zegt hij nog even dat ze wel moeten relaxen en water drinken. Oké dan.

Het is een beetje een rare clip, maar het bewijst wel dat je intieme beelden te zien krijgt zoals je die nog nooit bij een voetbalclub te zien hebt gekregen. Behalve dat je in de kleedkamers kunt meekijken, krijg je ook achter de schermen beelden bij trainingen, ga je met ze mee op reis in Europa en nog veel meer. Check onderstaande trailer maar eens.

De documentaire serie ‘All or Nothing’ zal op 17 augustus in première gaan op Amazon. Mocht je geen Amazon hebben, dan zal ‘ie vast wel te downloaden zijn.

Een andere voetbaldocu die we keihard aanraden is die over ‘Kaiser’, de grootste oplichter uit het voetbal. De Braziliaan die helemaal niet kon voetballen had een 26-jarige profcarrière zonder dat ‘ie ook maar een bal aanraakte. Combineer dat met dikke feestjes, een seksverslaving en ruzie met de gevaarlijkste Braziliaan en je hebt een topdocu te pakken. Die trailer kun je hier checken.