Een kijkje in de bikkelharde personal trainingen van Memphis

Memphis krijgt wel eens het verwijt dat hij niet genoeg met voetbal bezig zou zijn omdat hij toevallig wel eens een hoedje op zet en in dikke wagens rijdt (wat zou jij doen met zo’n salaris?). Een verwijt waar wij eigenlijk niet zo goed tegen kunnen, want hij is juist wél iemand die enorm veel met voetbal bezig is. Buiten de trainingen bij zijn club werkt hij namelijk hard aan een onoverwinnelijk voetballichaam. Dat doet hij met de Braziliaanse personal trainer Lucas Carvalho van Team Villeroy en die laat regelmatig wat workouts zien van Memphis op Instagram.

Personal trainer Memphis

De trainingen op de club zouden al genoeg moeten zijn om topfit te blijven, maar Memphis gaat een stapje verder door zijn personal trainer overal mee naartoe te nemen en dagelijks extra trainingen af te werken. Daar hoort trouwens ook voedingsadvies bij. De personal trainers van Team Villeroy zitten trouwens over de hele wereld en trainen ook spelers als Douglas Costa (Bayern) en Thiago (Bayern).

Toch wordt het pas echt duidelijk dat Memphis leeft voor het voetbal door onderstaande video’s te zien. Hij wordt namelijk flink aangepakt door zijn personal trainer met pittige oefeningen. En dat ga je niet dagelijks vrijwillig doen als je niet de motivatie hebt om de allerbeste te worden.

Ook gewoon nog eventjes na 90 minuten spelen tegen Metz

Leestip: Extra Time #7 – Deze 4 oefeningen bezorgen je een keiharde core en sixpack