Nagenieten van Eriksen’s ongelofelijk lekkere hattrick tegen Ierland

Gisteren was het er op of eronder voor zowel Ierland als Denemarken nadat het in Denemarken 0-0 werd. De allesbeslissende wedstrijd werd dus in Ierland gespeeld en de groene kwamen al snel op voorsprong. Door een knullige eigen goal van Ierland werd het in de 29e minuut 1-1 en toen was het Eriksen-tijd.

Hattrick Eriksen

In de 32e minuut schoot de spelmaker met rechts op prachtige wijze via onderkant lat binnen, in de 63e minuut krulde hij met links schitterend raak en tien minuten later maakte de ex-Ajacied er 1-4 van met een streep in de kruising. Later werd het ook nog 1-5 door een penalty van Lord Bendtner, maar dit was toch echt de wedstrijd van Christian Eriksen. Hieronder de héérlijke goals.

En nog een keer. Omdat ze zo mooi zijn, maar dan vanuit andere hoeken en de leuke beelden van een feestvierend Denemarken na de wedstrijd.

Wij zijn in ieder geval wel blij dat Denemarken erbij zal zijn tijdens het WK 2018 in Rusland. Helaas zal Italië er niet bij zijn, want zij verloren maandag al van Zweden en dat betekende het einde van de interlandcarrière van o.a. Buffon en De Rossi. De laatste daad als international van Daniele de Rossi was trouwens briljant en tragisch tegelijk. Check die beelden hier.