Deze speciale pyjama helpt spieren te herstellen van zware trainingen

Als jij een dag hard getraind hebt is een goede nachtrust essentieel om de spieren te laten herstellen. Een uurtje of 8 slaap is ideaal, maar je kunt die slaap nog veel effectiever maken door middel van een speciale ‘herstelpyjama’. Ja die bestaat echt. American Football speler Tom Brady en Under Armour hebben de krachten gebundeld en deze speciale pyjama ontwikkeld.

Under Armour ‘herstelpyjama’

De legendarische quarterback is al een lange tijd fan van biokeramiek dat gebruikt wordt bij een gel die de natuurlijke lichaamswarmte van een mens omzet in infrarood energie. Deze energie penetreert de spieren en het weefsel om het lichaam te helpen bij een efficiënt herstel en vermindert verhitting en ontstekingen. De wetenschappers van het Under Armour R&D lab hebben deze biokeramieken nu in de binnenkant van een pyjama verwerkt, waardoor je geen gel hoeft te smeren en toch van dezelfde voordelen geniet. Geniaal.

Deze ‘Athlete Recovery Sleepwear’ is hier in verschillende vormen verkrijgbaar, van lange mouwen tot korte en van lange broeken tot korte.

Leestip: Zo voorkom je pijnlijke krampen tijdens je slaap

Bron: Airows