Het officiële Belgische EK-lied ‘Melody’ van Dimitri Vegas & Like Mike heeft Nederlands tintje

Er is één voordeel aan de afwezigheid van Nederland op het EK: geen nieuwe hit voor Wolter Kroes. Waarom regelen ze in Nederland toch altijd van die B-artiesten om een Oranjelied te maken? België doet dat stukke beter en schakelt de hulp in van hun nationale DJ-helden Dimitri Vegas & Like Mike. Geen jolige meezinger, maar stevige beats dus. Het officiële EK-lied van België genaamd ‘Melody‘ heeft overigens een Nederlands tintje, want Ummet Ozcan heeft deelgenomen aan deze productie. Net als de Amerikaanse ster Steve Aoki.

Meezingen kan zeker ook op deze track. Deze plaat werkt naar een climax toe door middel van een Scooter-achtige (niet het voertuig) ‘tutututu’. Wedden dat de Belgen hier keihard op zullen gaan! Het nummer heeft inmiddels ook een clip gekregen, daar zijn we een stuk minder enthousiast over. Iets te zoetsappig wat ons betreft. Check ‘m hieronder.

Nog een kleine week en dan gaat het EK van start. Wij wensen de Rode Duivels in elk geval veel succes! Hopelijk gaan we veel Melody van Dimitri Vegas & Like Mike horen.

Leestip: Het elftal belangrijkste spelers die het EK missen door blessures