Het beste van de Mannequin Challenge tot nu toe

Vorige week zeiden we al dat de Mannequin Challenge dé nieuwe hype in het voetbal zou worden. Voor de mensen die nog niet weten wat het is: iedereen bevriest als het ware en gedraagt zich als een paspop. Een persoon filmt het allemaal, waardoor het lijkt alsof iedereen even stil staat in de tijd behalve de filmer zelf. Een klein weekje later blijkt de rage echt van de grond te komen. Zeker als Studio Voetbal, wat niet echt als het meest hippe programma gezien wordt, aan deze hype mee doet weet je dat het een dingetje aan het worden is.

Mannequin Challenge

Dortmund was het eerste voetbalteam dat mee deed aan deze nieuwe rage en na hun volgden er meer. Veel meer. Memphis vierde zijn eerste doelpunt tegen Luxemburg met deze challenge, maar verder deed niemand van Oranje er eigenlijk echt aan mee. Hieronder hebben we een selectie gemaakt van de beste Mannequin Challenges tot nu toe. Van ons mogen er nog een heleboel volgen.

Studio Voetbal

Rashford & Lingard

Mannequin challenge with the teammmmm ? @blackett_ @tblackett24 @rhanley20 @ricogomes20 @chanley2012 @jesselingard @marcusrashford

Een video die is geplaatst door Dane Rashford (@danerashford) op

Portugal

Juventus

Mexico

Borussia Dortmund

Leestip: De meest geniale voetbalvoorspellingen in The Simpsons